Співпраця для HoReCa та Cleaning компаний.

Компанія Альбатрос стане справжньою знахідкою для власників закладів ресторанно – готельного бізнесу, та клінінгових компаній, що потребують господарських товарів.

Весь наш асортимент паперової продукції задовольнить ваші потреби у серветках столових, косметичних серветках, серветках столових з вашим логотипом, харчових крафтових пакетах САШЕ, харчовій упаковці, паперових рушниках для прибирання, у туалетному папері. Формат рушників та туалетного паперу джамбо Власне виробництво дає змогу пропонувати товари для оптової закупівлі за найконкурентнішими цінами на ринку.

Пропозиція має зацікавити представників готельно ресторанного бізнесу, кафе, кухонь на замовлення з доставкою, фаст фуд закладів, дитячих закладів – садочків, шкіл, розважальнх та навчальних центрів, центрів коворкінгу, для обслуговуючих служб бізнес центрів, для клінінг компаній, що мають постійну потребу у витратних матеріалах для прибирання і гігієнічних засобах та інших.

Чому вигідно саме з Альбатрос?

Природньо, дефіциту зараз немає, купити можна все, що забажаєте. Але наш онлайн магазин-найвигідніший. А для того щоб не бути безпідставними, наведемо кілька фактів:

  1. Щвидка доставка. 
  2. Прийом замовлень та оперативне вирішення завдань. Звичайно, ви можете залишити замовлення на нашому сайті в будь-який час доби і ми оперативно зв’яжемось з вами, але, якщо вам потрібна консультація фахівців або ви хочете зробити замовлення по телефону, будемо раді Вашому дзвінку!
  3. Відправка товарів по всій Україні.  Де б ви не знаходилися, ми готові зробити відправку будь-якою поштовою компанією. Також, маємо свою власну доставку у регіоні.
  4. Виключно низькі ціни на оптові закупівлі від 6 000 грн. Це означає, що співпраця з нами точно буде вигідною для вашого бізнесу. Наші менеджери порахують мега знижки та виставлять рахунок на вашу компанію з урахуванням ваших побажань по товару.
  5. Перевірені бренди. Ми не пропонуємо кота в мішку – вся представлена на нашому сайті відома та чудово зарекомендувала себе.

А ще, саме в нашій компанії працюють самі доброзичливі співробітники, які завжди готові. допомогти вам з вибором.

+38 067 357 35 00

Алгоритм співпраці:
Обирайте товари (перелік категорій), додавайте у корзину сайта, при оформлені замовлення обирайте безготівковий розрахунок для Юридичних осіб. Додавайте у коментар – назву вашої компанії та код ЄДРПО . Ми зв’яжемось з вам для утонення замовлення та виставлення разунку. Або відразу телефонуйте нашому менеджеру.

+38 067 357 35 00 .

Зверніть увагу на високоякісні брендовані білі серветки з логотиппом вашого бренду, товару, напрямку.
💥 Серветки вiд заводу-виробника ТОВ “Альбатрос” мають якісну преміум основу. Якість витратних матеріалів обличча бізнесу. Преміум якість контролює наша власна лабораторія на виробництві.

💥 Брендовані серветки не тільки вирішують завдання з гігієни але є чудовим рекламним інструментом для вашого бізнесу.
💥 Харчова фарба відповідає усім стандартам. Нанесення вашого логотипу відбувається флексодруком. Якість друку дозволяє наносити QR та штрих-коди на серветки.

🔼Вибiр форматiв серветок 🔼:
-25х25см (1\2-х)
-33х34см (1\2х) 1\8 складання.
-33х34см (2х) 1\4 складання.

Серветки, які ми можемо забрендувати:

https://albatrosmarket.com.ua/product/servetky-dzhuliia-bila-4/

https://albatrosmarket.com.ua/product/servetky-dzhuliia-bila-3/

https://albatrosmarket.com.ua/product/servetky-dzhuliia-bila-2/

https://albatrosmarket.com.ua/product/servetky-dzhuliia-bila/